Μανικιούρ- Πεντικιούρ

30 λεπτά info@vickykomi.gr

Τα όμορφα νύχια αποπνέουν μία αίσθηση καθαριότητας, κομψότητας και φυσικά υγείας.

Τα περιποιημένα άκρα ανεβάζουν τη διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθηση κι αποτρέπουν τη δημιουργία των ενοχλητικών παρανυχίδων στα χέρια ή των κάλων στην περιοχή των ποδιών.

Η ομάδα μας συστήνει να χρησιμοποιούμε καθημερινά έλαιο, ώστε να αποφεύγονται οι σκληρύνσεις και να έχουμε πάντα στην τσάντα μας μία ενυδατική κρέμα χεριών.

Οι παραπάνω συμβουλές ισχύουν ανεξαρτήτως εποχής του χρόνου, αφού η ενυδάτωση είναι βασικό συστατικό για ομορφιά και λάμψη τόσο στο κρύο όσο και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Το Vickykomi συνεργάζεται με την Essie, την κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο που ξεχωρίζει για την ποικιλία τις αποχρώσεις, τη μεγάλη διάρκεια και λάμψη, το γρήγορο στέγνωμα και τη σειρά gel coutoure που ενθουσιάζει τις κυρίες κάθε ηλικίας!

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share