Λούσιμο

Αυτό που περιμένουμε οι περισσότεροι από εμάς στο κομμωτήριο, είναι η στιγμή του λουσίματος. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί μία κουραστική εβδομάδα, ανυπομονείς να χαλαρώσεις στον λουτήρα…

Το Hair Salon Vickykomi κατανοεί τις ανάγκες των πελατών του και φροντίζει για μία απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Το λούσιμο αποτελεί για εμάς μία τελετουργία αφού γίνεται ειδικό massage που συνδυάζει τη χαλάρωση με την περιποίηση και αναδόμηση της τρίχας.

Τα βασικά σημεία χαλάρωσης είναι ο αυχένας και το κεντρικό σημείο του κεφαλιού, που ξεκινάει από το μέτωπο και καταλήγει στο πίσω μέρος του.
Πάνος


Πριν από κάθε λούσιμο κάνουμε ένα καλό χτένισμα. Ακολουθεί η εφαρμογή των κατάλληλων επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με την καθοδήγηση του hair expert που διακρίνει αμέσως τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Το τοξικό φορτίο του σώματός μας φαίνεται τόσο στην ένταση, που αισθανόμαστε στο κεφάλι όσο και στην όψη των μαλλιών μας. Πάνος

Η “τελετουργία” μας ολοκληρώνεται με το αγαπημένο massage. Αυτό μπορεί να είναι μυϊκό για περισσότερη χαλάρωση των μυών, κυκλοφορικό, λεμφικό, massage νευρικού συστήματος ή massage biotic. Το massage biotic προϋποθέτει αυξομείωση των πιέσεων και πρέπει να γίνεται πάντα από έναν έμπειρο επαγγελματία.

Ακόμη και το συχνό, κακό λούσιμο επηρεάζει αρνητικά την υγεία και λάμψη της τρίχας.

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share